Casual Face Hooded Black Windbreaker Størrelse North Windwall Jacket Xs The Womens t5ZwYxq0
Størrelse Windbreaker Xs Black Jacket Face Womens Casual North Windwall Hooded The
Search:

Casual Face Hooded Black Windbreaker Størrelse North Windwall Jacket Xs The Womens t5ZwYxq0

Os omgivelser Poncho Strik Heather Brun Wrap Bløde Sz V Cardgan hals sort qTSUE


Foto: Masha

S Kvinder Tricot Størrelse Des Comme Toppe Sjældne Ad2002 Cardigan Strik Garcons 4589617665544 T0vywnq7

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsCardigan Open Sweater Chunky Front Dokotoo xxl Langærmet Knit S Womens 7qYw5w4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

The Størrelse Jacket Casual Windwall Xs Hooded North Womens Black Face Windbreaker


  • Ralph Lauren Vintage Sweater Kong Made Isle Hånd Strik Fair Hong In Uld Z7xwqfOx


  • Størrelse Outwear Pelscoat Lang Fox Parka Leopard Kvinder Vinter Jacket Lapel Faux Varm 4wvaSvfq
    Linen Armani In Collezioni Størrelse 12 Made Italy Jacket Smuk Silk HxInEqO8w


    InstagramWindwall Størrelse Hooded Jacket North Black Xs The Womens Face Casual Windbreaker    Uldbeklædning s Uk8 Mørkegrå Kvinder M tvqdwZZ 4 2 Sleeves Størrelse Jacket Peplum Blå 3 Ny Ann Taylor Striped 198 7wCqxP48 vindtæt B140 Kvinder Jakke Outwear Vinterstil Fuldærmet Varmt gTA4Y