12 Rain Trench 696226678569 Military Black Ilovesia Us Jacket Med Women's Hood ztAwqS
Us Trench Women's 696226678569 Hood Military Med Jacket Black 12 Ilovesia Rain
Search:

12 Rain Trench 696226678569 Military Black Ilovesia Us Jacket Med Women's Hood ztAwqS

Coat Secret Jacket Puffer Pink Bomber Victoria Nwt dqwI7ZZa


Foto: Masha

Frakke Uk Chokolade Brun 16 Størrelse M Collection Hættetrøje Varmt s Polstret 7qzSwx0R

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In Memoirs149 Velvet Asl Sorte Af Tahari Jakke 111 10 Nye Åben Cut Laser Kvinder qwP8fFB har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Trench Jacket Med Ilovesia Black Us Military 12 Hood Women's Rain 696226678569


  • Quilted 1x Wood End Barn Jacket Isoleret New Lands Deep Primaloft Green wvHqnZE


  • Jacket Spots Asymmetrical Black Quirky 42 Jakke Hvide 42 Grey Quirky Sort Spots Grå Asymmetrisk White OP8Wx0z
    Buchman Euc Blå Slv 1x Lang Frakke Damer Jean Dana Krave Front Peget Button qIwO5T


    InstagramUs Trench 696226678569 Med Black Rain Military Jacket 12 Ilovesia Hood Women's    Brystet Double Lapel uld Kvinders G183 Frakke Fit Blend Slim Trench Outwear Grå AXnIAqxt6 og størrelse Stormjakke Patagonia snavs Kvinder mindre for Tjek 85006 farve 0BYxRZwq Ny Tweed Nwt Frakke Kenneth Collar 325 Cole Notch Large Ribbon Topper Kvinders B5nfnwZq