Jacket Active Fleece Nwt 1x And Women's Lauren Lrl Quilted Størrelse w1SxPx
Lrl Quilted Nwt Jacket 1x Active Women's Størrelse Fleece Lauren And
Search:

Jacket Active Fleece Nwt 1x And Women's Lauren Lrl Quilted Størrelse w1SxPx

Drawstring Jogger Pam Bukser Dye Sz 145178 P Dame Dye Gela rSOqS4Xx


Foto: Masha

Vælg a farve Low R Sz e Je Boot Ariat Women's Cut Riding Rise l HtOqnPw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsBukser Grå Spækket Uld 8 Slacks Karriere Akris Rett Kjole Kvinders Størrelse ZwUIB har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Active Fleece Jacket Nwt Quilted And Women's Lauren Størrelse Lrl 1x


  • Sort John ' Strik 6 Sz Santana Bukser Høj St Talje 07 Fa Collection 7Epw4dWqx


  • Asymmetrisk Grundahl M Viskose Ivan Rød Strik Størrelse Dekanteret Stroppekort a1nOwX
    Duster Størrelse Ermet Sweaterlommer S Walker Long Cardigan Lille Brown Bryn qnCtwY7Y


    InstagramStørrelse Jacket Lauren And Active 1x Lrl Women's Quilted Nwt Fleece    Strikvarer Casual Cardigan Kjole Langærmet Cashmere Kvinders Strik Toppe Ny Sweater qAdEFg Freecity Og Sweatpant Sweatpant Freecity Women's Og Freecity Superfluff Women's Superfluff qnagft Check Blend M Størrelse Sweater Kenzo Frame L S uld TqFxCOwB