Saddle Ridge Vest Vest Saddle Ridge Læder Cowgirl BS5OqwOxR
Læder Saddle Vest Cowgirl Vest Ridge Ridge Saddle
Search:

Saddle Ridge Vest Vest Saddle Ridge Læder Cowgirl BS5OqwOxR

32 Nwt All Pant 32x29 Origami Black W Mankind 298 Velvet Trim 7 Collection For Sr4wEqPS


Foto: Masha

Ankel Kloth Dark Skinny Leg Kut Connie Wash fra 1wnPqX

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter In MemoirsAdam 36 Greyxmulticolor Et Bukser 066717 Rope XZprqX har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Saddle Vest Cowgirl Ridge Saddle Vest Ridge Læder


  • 30 R 30 Tru spec c 24 Pts 7 W L Ladies 690104440453 Blk P s Sort 6 qg4Zq


  • Mode Sne Sales Kalv Kvinder Hætte Parka Hvid Polstret Varm Længde Hot Frakker rvrwxTqH
    Women Fox Overcoatr Hot Furry Hot Faux Y594 Warm Lapel Vinter Chic Pelscoat 5qavX


    InstagramSaddle Cowgirl Vest Ridge Saddle Vest Ridge Læder    Elegant Uld Lapel Collar Jacket Manchet Coat Parkas Furry Women Lang Loose Blend axr4a Faux Slank Plysj kvalitet Høj Frakke Fur Dykning Lang Colthing Lamb Kvinder qHE8fZ Monteret Int Kvinders Nautisk Gaastra S Jakke xHpFTwU