Designer New Beige Lucieme Størrelse 20 Sample Brand Jacket Light pI88PqwdSx Designer New Beige Lucieme Størrelse 20 Sample Brand Jacket Light pI88PqwdSx Designer New Beige Lucieme Størrelse 20 Sample Brand Jacket Light pI88PqwdSx Designer New Beige Lucieme Størrelse 20 Sample Brand Jacket Light pI88PqwdSx Designer New Beige Lucieme Størrelse 20 Sample Brand Jacket Light pI88PqwdSx Designer New Beige Lucieme Størrelse 20 Sample Brand Jacket Light pI88PqwdSx
Sample 20 Beige Lucieme Jacket Light Designer New Brand Størrelse

Når man mister et menneske, man elsker, har man brug for trøst og tryghed. Brug for plads til tro, tvivl og fortvivlelse. I kirken er der plads til alt det.

En kirkelige begravelse eller bisættelse er pårørendes afsked med den døde med det kristne budskab om opstandelse som rammen. Her kan man mindes det liv, der er levet, sige tak og få sat ord på de mange følelser. Og først og fremmest kan man være fælles om sorgen og håbet.Zip The Fuld Black Face Small Coat Apex Windwall Bionic North Beautiful Jacket 6qq8xWSa

Det skal du gøre

I dagene efter et dødsfald skal man som pårørende midt i sorgen tage stilling til en masse spørgsmål og ordne mange praktiske ting. De fleste henvender sig til en bedemand for at få hjælp til det praktiske i forbindelse med dødsfald og begravelse.

Når en person dør, skal de pårørende anmelde det til begravelsesmyndigheden, kirkekontoret i det sogn, hvor den afdøde havde bopæl.

Jakke Rugged 232 103053 Flex® Smithville Carhartt Kvinder Små Yq1SvYw

De pårørende skal desuden tage stilling til, om den afdøde skal begraves eller brændes, hvor det skal foregå og valg af kirkegård.

Samtale med præsten

Før begravelsen har de pårørende en samtale med præsten, hvor man sammen forbereder begravelsen. Man snakker om ønsker, vælger salmer og aftaler alt det praktiske. Måske har afdøde selv bestemt, hvordan han/hun gerne vil have det. Måske har de pårørende nogle ønsker. Ellers finder I ud af det sammen. Præsten vil også gerne høre lidt om den afdøde.
 Jacket Small Størrelse Faux Rød Fur Bnwt Frakke Zara q0pBwpvz

Samtalen er også et godt sted at snakke om sorg, frustration, taknemmelighed og alle de andre følelser, der dukker op i forbindelse med et dødsfald. Husk at præsten også er der for at støtte og lytte. Han er faktisk uddannet til det, og det kan være rart at snakke med en, der ikke selv har en masse følelser i klemme, men samtidig ved, hvordan man har det.

Sådan foregår begravelsen/bisættelsen

Ny Vinter Aero Jacket l uld s 2xl xl Coat Xs m Bomber Hooded Nwt Aeropostale FBnRWAW

Begravelsen starter i kirken med bøn, salmer, tekstlæsning og en tale om den afdøde. Hvis I har specielle ønsker til salmer eller andet, snakker vi om det til samtalen inden.


Ved både begravelse og bisættelse er jordpåkastelsen central. Præsten kaster tre gange jord på kisten, mens afdøde tiltales med ordene ”af jord er du kommet, til jord skal du blive, af jorden skal du igen opstå”. De tre håndfulde jord symboliserer bevægelsen: Liv – død – liv.


Hvis afdøde skal begraves, sker jordpåkastelsen, når kisten er sænket i graven. Hvis afdøde skal brændes, sker jordpåkastelsen i kirken.


En begravelse afsluttes med, at kisten sænkes i jorden på kirkegården, mens en bisættelse afsluttes med, at kisten køres til krematoriet, og senere ved nedsættelsen af urnen.

Mindesammenkomst

Hørning sognegård kan, hvis der er ledigt, anvendes til mindesammenkomst i forbindelse med begravelser/bisættelser fra Hørning, Blegind og Adslev kirker.

Nwot Puffer S Blå Størrelse Hood Marlino uld Vest kanin Fur rztFr6qwx

Der er plads til max. 100 personer hvis lokale 2 + 3 er ledige, eller 50 personer hvis der er ét lokale ledigt.

For nærmere aftale, i forbindelse med mindesammenkomst, om lokale, servering og evt. indkøb kontaktes Anna Gerda Nielsen tlf. 21 72 64 76. Der afregnes efterfølgende for indkøbte varer samt for timeforbrug til indkøb, servering, oprydning mm. Ikke forbrugte varer fra mindesammenkomsten udleveres til de pårørende.

Nwt Ladies Stretch Holly 3 Skinny Blue 25 Hinsdale Størrelse Strch 99 Jeans Kancan HHrTpxSz Tint Floral Bird Flare Broderet 14 Kvinders Wash Jeans Denim Dark wOSrzqw6
Current Klassiske Nwt Green Den Floral Skinny Dvf Mint Elliott In 27 Loves EppwXgq
 
Provocatteur Kvinder Joe's Jeans 28 Mørk Skinny vwwgqEZ
12 Riders Waist Bukser Denim Lee L Mom Western Deadstock High Vtg Jeans Indigo xpBqI6wqP